Støtter soldatene

«Happy Easter (War Is Coming)» er Robbie Williams' støtte til de amerikanske styrkene i Irak.

Mens John Lennon sang Happy Christmas (War Is Over)», har Robbie Williams tatt en motsatt vri. Sangen «Happy Easter (War Is Coming)» kommer ut på singel i april. Williams understreker at sangen ikke er en anti-krigssang.

- Sangen ble skrevet lenge før krigen i Irak og er således ikke en kommentar til de pågående kamphandlingene. Da ville jeg ha vært litt dypere, sier den engelske popartisten i uttalelse til Ananova.

- Jeg er ikke for krig, men jeg gir min fulle støtte til troppene i og utenfor Irak, sier Williams. Han sier at han håper på demokrati for det irakiske folket.

Robbie avsluttet pressemeldingen med «Peace Man Robbie».

Sangen kommer til å være baksida av singelen «Come Undone», og vil bli sluppet samme dag som Madonna gir ut sin nye plate «American Life». I motsetning til den litt diffuse Williams, kommer Madonnas plate til å bli ledsaget av en video der video er utvetydig anti-krig og anti-Bush. Madonna er iført militært kommandoutstyr og kaster håndgranater. Bildene skal vise kvinner og menn med avrevne kroppsdeler og blodige småbarn.

<B>UORTODOKS: </B>Rampegutten fra England har en tendens til å opptre på egen måte. Mens de fleste artister og kulturpersonligheter har inntatt en klar anti-krigsholdning, sier Williams at støtter de militære styrkene.