Stram opp nervene

Ikke så skummel som «The Ring»

Les alle filmanmeldelsene

FILM: Den grusomme videoen som tok livet av opptil flere mennesker i «The Ring» er fortsatt i distribusjon. Og den er like dødbringende for sine seere. Derfor, stram opp nervene og belag deg på to nye timer i selskap med den utrettelige journalisten Rachel (Naomi Watts) og den onde Samara (Kelly Stables).

Alle som så «The Ring» vet at videoforbannelsen kom fra en liten jente som ble kastet ned i en dyp brønn av moren sin. Der nede - etter sju dager - døde Samara. Men hun vil tilbake ... og hun vil inn i Aidan (David Dorfman), sønnen til Rachel. De to har flyktet til en liten by i Oregon for å komme vekk fra Samaras gjenferd, men så lett er det ikke.

«The Ring 2» er ikke så skummel som forgjengeren, mest fordi de store hemmelighetene allerede er avslørt, vi vet hva som skjer når videoen settes på, vi vet hvem Samara er og hva hun gjør. Men det betyr ikke at dette er noen kosefilm, og den har et par scener som er virkelig imponerende og overraskende - uten at de egentlig sjokkerer. Hideo Nakata regisserte den opprinnelige japanske «Ringu», som «The Ring» bygde på, og selv om han forstår hva som fungerer i en skrekkfilm, har han ikke nok stoff å jobbe med.

Lille David Dorfman er til å tro på som Samaras offer, mens mamma Naomi Watts blir for målbevisst og skråsikker, detektivarbeidet hennes blir for perfeksjonistisk til å ta alvorlig. «The Ring 2» er på alle måter en gjenganger.

 TITT TEI: Gjenferdet fra «The Ring» er tilbake igjen, men ikke så skummel som forrige gang.
TITT TEI: Gjenferdet fra «The Ring» er tilbake igjen, men ikke så skummel som forrige gang. Vis mer