«Stranger Things»-barna ble tvunget til å ha sitt første kyss på skjermen. Det førte til panikk

Hadde aldri gjort det før. Heller ikke i virkeligheten.

UNGE: «Stranger Things»-skuespillerne har blitt store stjerner i ung alder. Her på på premiere for seriens andre sesong. Foto: NTB Scanpix
UNGE: «Stranger Things»-skuespillerne har blitt store stjerner i ung alder. Her på på premiere for seriens andre sesong. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den populære Netflix-serien «Stranger Things» hadde premiere på sin andre sesong for halvannen uke siden. Fansen er mildt sagt i ekstase, og har allerede begynt å glede seg til sesong tre.

Advarsel: Spoiler!

I siste episode av sesong to arrangeres det en skoledans kalt The Snow Ball på Hawkings Middle School. Der skjedde kysset mellom Lucas, spilt av Caleb McLaughlin (16) og nykomlingen Max, spilt av Sadie Sink (15).

Sto ikke i manuset

I «Beyond Stranger Things», et bakomprogram ledet av Jim Rash, setter noen av skuespillerne seg ned sammen med produsent Shawn Levy og regissører og serieskapere Matt og Ross Duffer for å snakke om serien.

Episode to tar opp kysset i sesongfinalen, og skuespiller Sadie Sink diskuterer med Duffer-brødrene om hva som foregikk bak kameraene, og hvordan det hele ledet opp til kyssescenen på Snøballet.

- En av dere, jeg tror det var deg Ross, du sa: «Sadie, er du klar for kysset?» Og jeg sa: «Hva? Nei! Det står ikke i manuset... Det skjer ikke.» Så jeg var kjempestressa hele dagen, og jeg tenkte: «Herregud, vent, må jeg...», forteller Sink til serieskaperne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer