UNGE: «Stranger Things»-skuespillerne har blitt store stjerner i ung alder. Her på på premiere for seriens andre sesong. Foto: NTB Scanpix
UNGE: «Stranger Things»-skuespillerne har blitt store stjerner i ung alder. Her på på premiere for seriens andre sesong. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Stranger Things»-barna ble tvunget til å ha sitt første kyss på skjermen. Det førte til panikk

Hadde aldri gjort det før. Heller ikke i virkeligheten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Den populære Netflix-serien «Stranger Things» hadde premiere på sin andre sesong for halvannen uke siden. Fansen er mildt sagt i ekstase, og har allerede begynt å glede seg til sesong tre.

Advarsel: Spoiler!

I siste episode av sesong to arrangeres det en skoledans kalt The Snow Ball på Hawkings Middle School. Der skjedde kysset mellom Lucas, spilt av Caleb McLaughlin (16) og nykomlingen Max, spilt av Sadie Sink (15).

Sto ikke i manuset

STRESSA: Sadie Sink (15) forteller at hun var stressa hele dagen da hun fikk vite om kyssescenen. Foto: NTB Scanpix
STRESSA: Sadie Sink (15) forteller at hun var stressa hele dagen da hun fikk vite om kyssescenen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I «Beyond Stranger Things», et bakomprogram ledet av Jim Rash, setter noen av skuespillerne seg ned sammen med produsent Shawn Levy og regissører og serieskapere Matt og Ross Duffer for å snakke om serien.

Episode to tar opp kysset i sesongfinalen, og skuespiller Sadie Sink diskuterer med Duffer-brødrene om hva som foregikk bak kameraene, og hvordan det hele ledet opp til kyssescenen på Snøballet.

- En av dere, jeg tror det var deg Ross, du sa: «Sadie, er du klar for kysset?» Og jeg sa: «Hva? Nei! Det står ikke i manuset... Det skjer ikke.» Så jeg var kjempestressa hele dagen, og jeg tenkte: «Herregud, vent, må jeg...», forteller Sink til serieskaperne.

Ross Duffer sier til Sink at han egentlig bare tullet, men at reaksjonen hennes fikk ham til å ville få henne til å gjøre det.

- Du reagerte så sterkt på det. Jeg bare tulla, og du frika ut så jeg tenkte at nå må jeg tvinge henne til å gjøre det, sier Duffer.

Duffer gikk så videre og sa at det var Sinks feil at kyssescenen ble til. Dette svaret er noe mange har reagert negativt på. En rekke mennesker på twitter har blant annet kommentert hendelsen som ekkel og uakseptabel.

TRAILER: Se traileren for Netflixs andre sesong av Stranger Things. Video: Netflix Vis mer Vis mer Vis mer

Første kyss

Duffer-brødrene har snakket om kysset i et tidligere intervju med Variety, der de avslørte at det var de unge skuespillernes første kyss noensinne.

- Det var så mye drama rundt det! Hver gang vi får dem til å kysse er det to måneder med forberedelse, sier Ross Duffer.

- Slapp av litt! De måtte kysse tre ganger. Du skulle tro det var verdens undergang. Men jeg antar at det var litt stort. Jeg tror det var Calebs første kyss. Det var definitivt Sadies første kyss, sier Matt Duffer.

Skuespiller Caleb McLaughlin forteller at det var noe klein stemning før de skulle spille inn scenen.

- Når det begynte å nærme seg ble jeg helt sånn: «Wow, jeg skal virkelig kysse i dag.» Fordi det var mitt første kyss, så jeg tenkte at det føltes veldig rart ut, sier McLaughlin.

RART: Caleb McLaughlin (16) syntes det var rart å skulle ha sitt første kyss foran masse mennesker på et filmsett. Foto: NTB Scanpix
RART: Caleb McLaughlin (16) syntes det var rart å skulle ha sitt første kyss foran masse mennesker på et filmsett. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mange vitner

Videre i «Beyond Stranger Things»-episoden forteller Sink at det var et fullt rom var vitne til deres første kyss.

Scenen ble ifølge 15-åringen spilt inn i et rom fullt av statister, deres foreldre, filmarbeidere og Sinks mor.

- Deres første kyss kommer til å bli sett av mange flere enn det, legger Duffer til.

Brødrene forteller også selv at kysset ikke sto i manuset, og at de slapp bomben samme dag, noe som førte til panikk blant skuespillerne.

- Det var gøy. Jeg elsker det. Du må torturere dem litt, og finne en måte å underholde deg selv på. Vi har alle disse barna som er så morsomme. Jeg vet akkurat hvordan jeg skal tirre dem, sier Matt Duffer.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer