Anmeldelse av Stranger Things 2

«Stranger Things» gir deg det meste du kan ønske deg i år

Verdens koseligste grøsserserie.

OPPFØLGER: Netflix kommer med en ny sesong av serien Stranger Things. Video: Netflix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Netflix' «Stranger Things» vant mange seerhjerter i fjor, med sin særegne blanding av gjennomført 80-tallsromantikk og ublu flørt med tiårets grøsserfilmer. Andre sesong, som er tilgjengelig på fredag, følger suksessoppskriften. Og det er ingen grunn til å skygge banen.

Den har kanskje noen av årets ekleste slimmonstre på rollelista, og en gjeng med unger som slåss på liv og død mot verdens undergang. Men det som gjør denne serien til en innertier, er ikke at den er så skummel. Men at den er så usannsynlig koselig!

Vennskapet mellom 13-åringene Will, Mike, Dustin og Lucas er noe helt eget i moderne serieflora. Andresesongen, som har premiere på fredag, pøser på med ømme øyeblikk, også mellom voksne og barn. Og mellom barna og et par nye barn. Dette er tross alt tiåret for både stort hår og store følelser.

Halloween

Det er Halloween 1984, og selv om alle byens gresskar plutselig råtner over natta, er gatene i Hawkins fylt av unger utkledd som monstre, lykkelig uvitende om det virkelige uhyret som lurer like i nærheten. Men stakkars Will Byers vet. «The boy who came back to life», kaller lokalavisa ham - «Stranger Things»’ egen Harry Potter (det er ikke bare 80-tallsfilmer vi leker med denne sesongen). Denne gangen lærer Will og de andre at det er flere måter å forsvinne på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer