Streng, men ikke slem riksheks

TV 2-dommer har god samvittighet etter første "massakre" i oppfinnerprogram

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): 14-åringen Frode Thorsen Børseth fikk fagjuryens dom midt i fleisen foran 575.000 TV 2-seere den nye oppfinnerserien Skaperen i går kveld. Han hadde kommet et stykke i presentasjonen av en usynlighetsdrakt, da juryens ubarmhjertige dom kom.

-Dette var utrolig smart, men det er oppfunnet allerede. Det vet du vel, kommenterte juryen. Denne gangen målbært av Idar Vollvik, men det meddommer Anne Kathrine Slungård som har fått mest oppmerksomhet av tv-anmelderne.

VGs anmelder Jan Ovind mener Trondheims ex-ordfører (og nå markedsdirektør i Entra Eiendom) har potensiale til å bli den nye slemme-Tor - Idol-dommer Tor Milde. Fra hjembyen får TV 2-dommeren følgende førstekarakter av Adresseavisens tv-anmelder Stian Wallum i dag: " Vi aner at Anne Kathrine Slungård lett kan bli en såkalt riksheks".

Ex-ordføreren ler.

-Slemme-Tor og riksheks, nei jeg kjenner meg ikke igjen der. Jeg er streng, men ikke slem. Hvis deltakerne tror at verden der ute er snillere enn tv-juryen, ja da vil de få ubehagelige opplevelser seinere i oppfinnerkarrieren, sier Slungård til Dagbladet.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer