Streng sikkerhet: - Første gang i Norge

Når Ariana Grande inntar Telenor Arena torsdag, er det totalforbud mot vesker eller ryggsekker. I stedet må alle ha med seg gjennomsiktige poser.

STILLER STRENGE KRAV: Ariana Grande holder konsert i Telenor Arena torsdag, og sikkerhetskravene er langt strengere enn før. Foto: Reuters / Mario Anzuoni
STILLER STRENGE KRAV: Ariana Grande holder konsert i Telenor Arena torsdag, og sikkerhetskravene er langt strengere enn før. Foto: Reuters / Mario Anzuoni Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er over to år siden den amerikanske superstjerna Ariana Grande sist satte sine føtter på norsk jord. Det var rett under to uker før terrorangrepet som drepte 22 mennesker på en konsert i Manchester i England.

Nå reiser artisten verden rundt med sin Sweetener World Tour, og torsdag inntar hun igjen Telenor Arena - med et strengt sikkerhetstiltak som aldri har vært gjennomført i Norge før.

Gjennomsiktige poser

Nå nektes man adgang om man dukker opp utenfor arenaen med vesker, ryggsekker og bager som ikke er gjennomsiktige. Alt annet er totalforbudt.

- Publikum skal ha med seg gjennomsiktig pose eller veske på arenaen. Man kan velge om man vil gå for å kjøpe ei veske, Ziplock-poser eller andre gjennomsiktige plastposer.

Det forteller markedssjef Elise Løssfelt i Live Nation Norge, som arrangerer Grandes konsert, til Dagbladet. Ifølge henne er det første gangen dette skjer her til lands.

- Akkurat dette tiltaket er det første gang vi gjør i Norge, men det er kanskje ikke unaturlig at det er ekstra sikkerhetstiltak på denne turneen, etter det som skjedde i Manchester, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer