Strippe-NM uten protester

Arrangørene ventet kvinnegruppa Ottar, men de ble tatt på senga. Derfor kunne NM i stripping for første gang arrangeres uten de vanlige protestene.

Arrangørene på Blaze, Oslos etter hvert veletablerte strippeklubb, hadde ventet demonstranter i år som tidligere år. Men søndagens NM i stripping fikk foregå uforstyrret.

- Vanligvis bruker det å arrangeres uka før påske, men at det skulle være i dag fikk vi først vite på torsdag, sier landsstyremedlem i Ottar, Ane Marit Stø. - Det var for sent til å arrangere noen demonstrasjoner.

Vanligvis stiller kvinnegruppa Ottar opp dersom det er spesielle arrangementer i regi av strippeklubben Blaze.

- Det er viktig for oss fortsatt å demonstrere at vi er mot denne virksomheten, men Blaze er på en måte etablert, så det er ikke så viktig lengre, sier Stø til Dagbladet :på nettet.

Dermed kunne nærmere 200 tilskuere uforstyrret se 10 jenter konkurrere om tittelen norgesmester i stripping. Mesteparten av tilskuerne var menn i 20-40 års alderen, men en god del yngre og litt eldre jenter hadde også betalt de 300 kronene i inngangsbillett for å se det arrangørene sier er norgeseliten i å ta av seg klærne til musikk.

FRED PÅ BLAZE: Jentene på Blaze, her representert ved Silja, fikk strippe i fred. Kvinnegruppa Ottar hadde ikke fått med seg at arrangementet som det har vært solgt billetter til i tre måneder ble arrangert søndag kveld.