Stripper på fem sider

Sju av jentene i TVNorges «Ungkaren» sa ja til å stille opp som modeller i ukebladet Vi Menn. Bare Marit Meliza Henriksen Lopez og Beate Skjold ble funnet gode nok.

Tirsdag har Vi Menn satt av førstesida og fire sider i bladet til tannlegesekretær Beate Skjold (24) fra Bergen og lærerstudent Marit Meliza Henriksen Lopez (21) fra Fredrikstad.

- Jeg gjorde dette som en hvilken som helst modelljobb og fordi jeg så på oppdraget i sammenheng med min deltakelse i «Ungkaren». Jeg ville aldri stilt opp i en annen sammenheng, og mer utfordrende enn det bildene viser i Vi Menn. Jeg setter mine egne grenser, sier Henriksen Lopez.

Begge luftet Vi Menn-oppdraget overfor familie og venner før de takket ja.

Utfordring

- Jeg stilte opp fordi jeg tok det som en utfordring, jeg har aldri gjort sånn før. Da jeg snakket om oppdraget med min far, sa han at det var greit. Hadde han vært skeptisk, ville jeg sagt nei. Fotograferingen var mer slitsom enn jeg trodde, men det var morsomt, sier Skjold.

- Er du redd for å bli sett på som en Bimbo?

- Nei. Så lenge min familie og venner støtter meg, gjør det ingenting hva andre tenker.

Vi Menn-redaktør Reidar Martinsen sier at det var ukebladet som tok kontakt med TVNorge, som igjen spurte jentene om de ville stille opp på erotiske bilder. Vanligvis er det motsatt: Flest jenter melder sin interesse til Vi Menn.

-Blir ikke rike

- Vi følte at det holdt med to som representanter fra «Ungkaren», fordi vi ikke ser noen verdi i å lage en føljetong av «Ungkaren»-jenter i bladet vårt, sier Martinsen.

- Hvor mye penger får de for å stille opp?

- Det er en sak mellom oss og jentene. Jeg kan si så mye at de i hvert fall ikke blir rike av det.

De to vil heller ikke svare på hvor mye penger de fikk for å stille opp på. Etter det Dagbladet vet var betalingen noen tusenlapper hver.

- Vi fikk godt betalt. Det er alt jeg vil si, sier Henriksen Lopez.

Vi Menn har over 600000 lesere i uka, og Martinsen tror og håper «Ungkaren»-jentene på fronten vil øke salget noe. To jenter fra «Temptation Island» har tidligere stilt opp for bladet, og salget gjorde et lite hopp.

PIN-UP: «Ungkaren»-jentene Marit Meliza Henriksen Lopez og Beate Skjold stiller slik i neste nummer av Vi Menn.<!--FOTO-->