Strippere i slåsskamp

Flere mennesker måtte sendes på sykehus, da den amerikanske mannestripper-gruppen Chippendales kom i nærkontakt med ti innvandrerungdommer på SAS-hotellet i Frederiksberg i København sent i går kveld. Politiet måtte rykke ut og rydde opp i masseslagsmålet som oppsto på hotellet.

Ifølge vakthavende polititjenestemann i Frederiksberg var årsaken til slagsmålet etter alt å at Chippendales under sin opptreden i Falkoner-senteret tidligere på kvelden hadde invitert en 17 år gammel pike opp på scenen. -Etterpå gikk piken opp i den etasjen på hotellet der gruppen bodde, sier polititjenestemannen.

- En av Chippendales-gutta kom ut på gangen, snakket til piken og ga uttrykk for at han var seksuelt interessert i henne. Piken følte sin bluferdighet krenket, hun tok mobiltelefonen, ringte til sine venner for å fortelle om episoden, og kort tid etter troppet disse opp på hotellet, forteller han videre.

- Det oppsto det rene western-lagsmål i lobbyen, der det ble slått, sparket og kastet med flasker. Det var et rent apeslagsmål, og det var ikke langt fra at noen kom alvorlig til skade, sier polititalsmannen, som tilføyer at Chippendales-gutta tydelig fikk vist at musklene deres ikke bare er til pynt.

(NTB)

MUSKELBUNTER: Chippendales viste at musklene ikke bare er til pynt.