Anmeldelse Film «Hustlers»

Stripperne tar igjen, og J.Lo glitrer

«Hustlers» er stor moro og snedig satire.

STRIPPERE PÅ EN SMELL: Jennifer Lopez og Constance Wu spiller to strippere som svindler seg gjennom Wall Street i «Hustlers». Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

FILM: For det første er «Hustlers» stor moro. En time og femti minutter suser forbi mens Jennifer Lopez og Constance Wu forfører og svindler seg gjennom Wall Street.

De to spiller strippere, en erfaren og en ung, Ramona og Dorothy, som går på en smell etter finanskrisen i 2008. Guttene i dress har ikke like mye penger å bruke som før, og importerte russiske jenter presser prisene nedover.

Nå samler våre kvinner en gjeng som doper ned menn i finansbransjen, får dem til å trekke kortet for svimmelt mye penger, for så å overlate dem til å våkne opp, skamme seg, og ikke gå til politiet. Filmen er basert på en sann historie.

Kjøpte forhold

For det andre er «Hustler» et snedig studium av skyggedalene der relasjoner og penger møtes. Det smiles og flørtes på strippeklubben, men alle vet at det bare er en handel. Wus Dorothy har vært trollbundet av Lopez’ Ramona. Det er en herlig scene fra taket av strippeklubben der Ramona inviterer Dorothy til å krype innunder hennes egne store pelskåpe for å varme seg, som en blanding av mor, elsker, og tiger.

Men gradvis begynner Dorothy å mistenke at den karismatiske Ramona ser på henne litt som hun ser på kundene sine: Som et middel. «Hustlers» er også historien om et utrygt vennskap der den ene blir gående og lure på hvor den andre egentlig står.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer