Strippet for troverdighet

Du kan høre Britney Spears i Oslo Spektrum 10. mai. Vær forberedt på at det blir mest å se på.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LONDON (Dagbladet): Det begynner med et jetbrøl. Dansere heises opp i taket. «Toxic» drønner utover Wembley Arena så neseborene dirrer, og du kan kjenne varmen fra pyroeffektene på scenen slå i mot deg.

Det føles som en flystripe fra helvete eller som ondskapens hotell, eller noe midt i mellom.

Og der oppe, på en futuristisk, strippevennlig bagasjetralle i lobbyen på hennes «The Onyx Hotel» står Britney som en glorete dominatrix i svart lærdrakt og kongeblå sommefuglvinger og synger. Eller gjør hun egentlig det?

Kondistrøbbel

Indisiene kommer på rekke og rad: Britneys 2004-show er stint på koreografi, scenografi og mild pornografi, men fattig på vokal troverdighet. Det er fra USA-turneen hennes meldt om at hun er mistenkelig andpusten mellom låtene, men uberørt av kondisjonsmangel på låtene. Inntrykket bekreftes stadig vekk, og på en jazza, musicalaktig versjon av «Oops I Did It Again høres det ut til å gå litt i stå for bandet, de sliter med å henge med på vokaltempoet uten at Britney og hennes to korister enser det overhodet. Tilfeldig? Neppe.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer