Strippet

- Jeg er fornøyd når jeg er grov, sier Christina Aguilera.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Popstjernen har nettopp besøkt England for å lansere sitt nye album «Stripped». Og ut fra dette coverbilde i desemberutgaven av musikkbladet «Blender», er det lett å finne i hvert fall én tolkning av albumets tittel.

21-åringen sier at hun er mer fornøyd med sitt nye sex-image enn da hun lekte søt og uskyldig.

- Jeg nådde et punkt der jeg rett og slett ikke klarte det lenger. Jeg er dårlig til å juge på meg at jeg er den perfekte amerikanske jomfrulige elsklingen. Jeg må være meg, og gjøre min greie, sier hun til nyhetstjenesten Ananova.

- Jeg fikk et lite sammenbrudd, og måtte sette opp vegger og vakter rundt meg. Det var en vanskelig tid. Jeg var bare 17 år.

Aguilera slo gjennom for tre år siden med låta Genie In A Bottle. Det nye albumet symboliserer visstnok store endringer, med spark til både platebransjen og eks-kjæresten. Men mest oppsikt kommer sikkert videoen til låta «Dirrty» til å vekke. Der er hun iført et mildt sagt minimalt antrekk.

UANSTENDIG: </B>Christina Aguilera har endret image for å kjempe mot de andre popprinsessene, Britney og Shakira.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer