Strøksnes om Willis

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

«Israelvennen» Herman Willis’ prosjekt er ikke å si sannheten, men å si det motsatte av Israels kritikere.

Journalist og forfatter Morten A.

Strøksnes, i Dagbladet 12. januar.

«Oj oj oj.. snakk om ømme tær! Her har jammen Strøksnes sett rødt (ahem..), ble jo mer politikk enn bokanmeldelse, dette. Men ikke så rart, for norske raddiser er ofte sjokket stort når man tas ut av sin egen boble og faktisk må forholde seg til de som argumenterer for en annen side enn hva nær sagt alle politisk korrekte meningsytere i Norge gjør.

Doffen

«Antakelig fordi Willis er en verbal rambo, har enkelte anmeldere begrenset seg til å kalle hans fordommer problematiske (vi kan jo tenke oss reaksjonene hvis en forfatter hadde hatt tilsvarende tone om jødene). I Morten Strøksnes har Willis sin overmann både i verbal styrke, kunnskaper og redelighet, og det skal norsk offentlighet være glad for.

Venus«Heia Strøksnes! En modig og ærlig journalist.

Ale Mulic«Om Willis hadde tatt seg tid til det kunne han med fordel satt seg inn i flere sider av saken, feks ved å lese boka “What we say goes" av Chomsky.

Men det ville neppe hans israelske buddies like...?

Linda«Er det lurt at pro-palestinajournalister anmelder pro-Israel bøker? Det sies at journalister skal finne en interessant vinkling på artikler og anmeldelser.

I denne artikkelen er tydeligvis vinklingen at Herman Willis er dum og stygg og palestinere er snille og gode.

Nadreas

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer