Alec Baldwin:

Stuntet vekker oppsikt

Tidligere Fox-journalist Rick Leventhal kledde seg ut som Alec Baldwin kort tid etter skyteulykken. Stuntet blir nå kraftig kritisert.

UTTALELSE: Den kjente skuespilleren Alec Baldwin bryter tausheten etter skuddulykken som kostet filmfotograf Halyna Hutchins livet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere Fox-journalist Rick Leventhal og hans kone Kelly Dodd har fått nettet til koket etter at deres Halloween-kostymer gikk viralt.

På et bilde som Leventhal la ut på Instagram, sa Leventhal at han var kledd som Alec Baldwin og at Dodd var kledd som en indianer.

- Kelly feiret sin indianerarv og jeg feiret den store amerikanske filmskuespilleren Alec Baldwin, sto det i bildeteksten, som viser dem begge med rekvisittvåpen. På ett bilde holder Dodd lekepistolen mot hodet.

Stuntet kommer ni dager etter den dramatiske skyteulykken hvor filmfotograf Halyna Hutchins døde, og regissør Joel Souza ble skadet. Alec Baldwin skal ved et uhell ha avfyrt skudd med en rekvisittpistol.

Vil ikke beklage til Baldwin

Leventhal er kjent for sin mangeårige journalistiske karriere i Fox News. Han var blant annet en av de første reporterne på stedet ved World Trade Center under 11. september-angrepene og den første som gikk live, før tårnene kollapset.

Det mye omtalte bilde er nå slettet fra Leventhals instagra,.

Flere omtalte kostymet som«veldig ufølsomt» og «upassende».

- Dette er ikke greit. En ung mor døde, skrev en bruker.

Til Page Six svarer Leventhal på kritikken, men med et stikk til Baldwin.

- Jeg prøvde på ingen måte å fornærme noen, bortsett fra Alec Baldwin, sa Leventhal til Page Six i en uttalelse.

- Han er en dust og fortjener all dritten han nå får, fortsetter han.

Baldwin har ikke svart på Leventhals uttalelser.

Siste ord

Halvannen uke har gått siden filmfotograf Halyna Hutchins (42) mistet livet under innspillingen av filmen «Rust».

Hun ble fraktet til sykehus, men livet sto ikke til å redde. Filmens regissør, Joel Souza, ble også truffet, og fikk akuttbehandling på sykehuset. Han overlevde skuddet.

I ukene etter har det kommet fram en rekke detaljer om hendelsen. Nå, i en lengre sak, avslører også storavisa Los Angeles Times filmfotografens siste ord før hun døde.

SKUTT: Her avfyrte skuespiller Alec Baldwin skudd ved et uhell under filminnspilling. En person døde i hendelsen. Video: AP Vis mer

- Hva faen var det? Det svir!, skal regissør Joel Souza ha ropt kort tid etter at skuddet var avfyrt. Han var som nevnt en av to som ble truffet.

Baldwin skal umiddelbart ha lagt ned våpenet og ropt «Hva skjedde nå?», skriver avisa.

Sekundene før hadde 42 år gamle Hutchins ramlet bakover, og lå i armene til en av elektrikerne på filmsettet mens blod pumpet ut av brystet hennes.

- Nei, det var ikke bra. Det var ikke bra i det hele tatt, skal Hutchins ha sagt til en lydmann.

Noen timer seinere ble hun erklært død som følge av skuddet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer