STJERNESPEKKET: En stuntmann døde under innspillingen av «The Expendables 2» i Bulgaria. Her er Arnold Swartzenegger, Sylvester Stallone og Bruce Willis under innspillingen av filmen. Foto: Arnold Zwartzenegger
STJERNESPEKKET: En stuntmann døde under innspillingen av «The Expendables 2» i Bulgaria. Her er Arnold Swartzenegger, Sylvester Stallone og Bruce Willis under innspillingen av filmen. Foto: Arnold ZwartzeneggerVis mer

Stuntmann døde under innspilling av Stallone-film

En annen er alvorlig skadd etter en ulykke under innspillingen av «The Expendables 2» i Bulgaria.

En stuntmann mistet livet og en annen er alvorlig skadd etter en ulykke under innspillingen av Sylvester Stallones nye film «The Expendables 2» i Bulgaria.

Stuntmannen mistet livet under innspillingen av en scene som inneholdt en eksplosjon. En annen stuntmann skal ha blitt fraktet til sykehuset og blitt operert, og befinner seg nå i en kritisk tilstand, skriver BBC.

Politiet undersøker nå ulykken, som skjedde torsdag utenfor Bulgarias hovedstad Sofia.

- Det er med stor sorg at vi bekrefter denne uheldige ulykken, sier produksjonsselskapet Image/Millennium Films i en uttalelse.

Sylvester Stallone (65), som regisserte den første Expendables-filmen og som nå produserer oppfølgeren, skal ikke ha vært til stede da ulykken skjedde.

(NTB)