Stuntmann hardt skadd etter Bond-krasj

Andre bilulykke på fire dager.

(Dagbladet.no): Bare fire dager etter at James Bonds Aston Martin havnet i vannet, skjedde en ny bilulykke på settet for «Quantum of Solace», og en stuntmann ligger nå hardt skadd på sykehus, melder BBC News.

Filmteamet gjorde opptak langs en vei som er beryktet for å være forblåst, i nærheten av Gardasjøen i Italia. Under skytingen av forfølgelsesscenen, som involverer Bonds Aston Martin og en truck, gikk imidlertid et eller annet svært galt, og bilen krasjet i en murvegg.

Stuntmannen Aris Comnios ble fløyet til sykehus i filmteamets helikopter med alvorlige hodeskader, mens en annen stuntmann ble lettere skadd. Filmingen er satt på vent mens ulykken etterforskes.

Verken hovedrolleinnehaver Daniel Craig, regissør Marc Forster eller andre sentrale skuespillere var til stede på settet da ulykken skjedde.

«Quantum of Solace» er varslet å være en direkte fortsettelse av Craigs Bond-debut «Casino Royale» (2006) og er basert på en novelle av Ian Fleming. Etter planen har filmen britisk premiere 31. oktober.

BOND-BIL: En av Aston Martin-ene som spiller rollen som James Bonds bil i «Quantum of Solace», her parkert i Limone sul Garda etter dagens ulykke. Foto: LUCA BRUNO/AP/SCANPIX
BOND-BIL: En av Aston Martin-ene som spiller rollen som James Bonds bil i «Quantum of Solace», her parkert i Limone sul Garda etter dagens ulykke. Foto: LUCA BRUNO/AP/SCANPIX Vis mer
Stuntmann hardt skadd etter Bond-krasj
FORFULGT AV UHELL: Innspillingen av «Quantum of Solace» har blitt rammet av bilulykke nummer to på fire dager. Her Daniel Craig i tittelrollen.