Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Styggere enn noen kan tenke seg

Lene Elise Bergum forteller fra Kjendis-Robinson.

(Dagbladet.no): Skuespilleren deltok sammen med komikeren Janne Rønning, politiker Jan Simonsen, bokser Ole Klemetsen og musiker Gry Jannicke Jarlum på det norske kjendislaget i Robinson VIP.

Kjendisgjengen kjempet mot lag bestående av større og mindre kjendiser fra Sverige og Danmark, og nordmennene ble tidlig døpt dustelaget av sine skandinaviske motparter. I et intervju med Fædrelandsvennen forteller Bergum om feidene.

- Ond

Hun sier til avisa at «folk var stygge mot hverandre, virkelig stygge», og at «spillet ble styggere enn noen kan tenke seg». Dagbladet har tidligere skrevet om feiden mellom Rønningen og Klemetsen.

- Hun er ond, mente bokseren fra Stavanger. Klemetsen fortalte blant annet at Rønningen var det mest ubrukelige han hadde vært borte i, som ikke gjorde annet enn å lage et helvete for alle andre. Rønningen tok påstandene med stor ro.

- Jeg er ond tvers igjennom. Det kan selv moren min skrive under på. Ond, lat og ja, jeg har rett og slett ikke noe hjerte. Det var ren og skjær ondskap som hindret meg i å bidra på øya. Jeg kunne jo kanskje ha brettet opp ermene og tatt i et tak, men det var så fint å ligge der på stranda og betrakte og beundre Ole mens han bygde hytte og lagde mat, svarte Rønningen overfor Dagbladet.

Nakenhet?

Bergum navngir ingen, men sier til Fædrelandsvennen at enkelte ikke burde deltatt i konkurransen på en øya i Malaysia, dette fordi det er lite rom for omsorg, og at ikke alle passer inn i et konsept som hun mener kun «handler om å overleve».

FORTELLER: Lene Elise Bergum forteller fra Kjendis-Robinson som snart sendes på TV3. Alle foto: TRULS BREKKE
FORTELLER: Lene Elise Bergum forteller fra Kjendis-Robinson som snart sendes på TV3. Alle foto: TRULS BREKKE Vis mer

Når det gjelder nakenhet regner Bergum med at TV3 holder ord, og ikke viser det deltagerne eventuelt har vist fram av edlere deler. Bergum er mer bekymret for nattfilminga. Hun er nemlig en kryper som i søvne lar seg lokke av hvilken som helst armkrok.

- Og det kan jo fort være Jan Simonsen.

LAGET:</B> Fra venstre: Jan Simonsen, Gry Jannicke Jarlum, Ole Klemetsen, Janne Rønningen og Lene Elise Bergum.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media