Stykkevis Eminem

Eminem har samlet alle singelutgivelsene sine i et bokssett. Det var egentlig ganske unødvendig.

 • Les alle dagens plateanmeldelser

  CD-BOKS: Eminem har siden han røsket tak i MTV med «My Name Is» i 1999, alltid vært oppmerksom på singlenes gjennomslagskraft. På «Eminem - The Singles» har plateselskapet Interscope samlet alle hans ti singelutgivelser fra albumene «The Slim Shady LP», «The Marshall Mathers LP», «The Eminem Show», samt filmmusikken til «8 Mile». I tillegg får vi også en ekstra mini-cd med Eminems versjon av 50 Cents «Wanksta».

  Uinteressant


  Problemet er bare at «Eminem - The Singles» egentlig ikke fungerer som boks. I utgangspunktet er det ikke noe galt med musikkmaterialet. Låtene er tross alt klassiske Eminem-spor, og hadde passet utmerket på en samle-cd.

  Det er bare det at fyllstoffet er fullstendig uinteressant. Det er en cd for hver singel, der de fleste inneholder en acapellaversjon, en instrumentalvariant, en og annen musikkvideo, og selvfølgelig en ekstralåt.

  For blodfansen


  Dermed blir b-sidene det mest interessante ved dette bokssettet, samtidig som det bare er et par av dem. «Bump Heads» som dukker opp på sistesingelen «Business», er et samarbeid med 50 Cent og G Unit, der de ikke gjør annet enn å rakke ned på Ja Rule.

  Vi får en versjon av «The Way I Am» med Marilyn Manson som dessverre lukter litt for mye av nu metal, og selvfølgelig en ganske underholdende variant av «Wanksta» .

  Greit nok, men når singelutgaven av «Stan» er den rene radioversjonen der all banning er klippet bort, blir det for dumt.

  Boksen er dermed mest for blodfansen, og de som foretrekker singler framfor album.

<B>I BOKS:</B> Eminem på boks med sine singler er mest for blodfansen, mener vår anmelder.