Stykkevis Eminem

Eminem har samlet alle singelutgivelsene sine i et bokssett. Det var egentlig ganske unødvendig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
 • Les alle dagens plateanmeldelser

  CD-BOKS: Eminem har siden han røsket tak i MTV med «My Name Is» i 1999, alltid vært oppmerksom på singlenes gjennomslagskraft. På «Eminem - The Singles» har plateselskapet Interscope samlet alle hans ti singelutgivelser fra albumene «The Slim Shady LP», «The Marshall Mathers LP», «The Eminem Show», samt filmmusikken til «8 Mile». I tillegg får vi også en ekstra mini-cd med Eminems versjon av 50 Cents «Wanksta».

  Uinteressant

  Problemet er bare at «Eminem - The Singles» egentlig ikke fungerer som boks. I utgangspunktet er det ikke noe galt med musikkmaterialet. Låtene er tross alt klassiske Eminem-spor, og hadde passet utmerket på en samle-cd.

  Det er bare det at fyllstoffet er fullstendig uinteressant. Det er en cd for hver singel, der de fleste inneholder en acapellaversjon, en instrumentalvariant, en og annen musikkvideo, og selvfølgelig en ekstralåt.

  For blodfansen

  Dermed blir b-sidene det mest interessante ved dette bokssettet, samtidig som det bare er et par av dem. «Bump Heads» som dukker opp på sistesingelen «Business», er et samarbeid med 50 Cent og G Unit, der de ikke gjør annet enn å rakke ned på Ja Rule.

  Vi får en versjon av «The Way I Am» med Marilyn Manson som dessverre lukter litt for mye av nu metal, og selvfølgelig en ganske underholdende variant av «Wanksta» .

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer