Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Styr unna

Dagbladet.no har testet Burnout til PlayStation 2.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Burnout setter deg bak rattet mens du raser ned trange gater i et kappløp hvor den minste feil kan sende deg inn i en møtende bil. Er du dyktig nok til å takle utfordringen?

Dette er nok et bilspill som ikke byr på de helt store utfordringene. Det er lagt opp som et vanlig racingspill med litt for høy vanskelighetsgrad.

Til å begynne med er det vanskelig å forstå hva som må til for å vinne - bli nummer én eller krasje mest. Kollisjonene er det morsomste ved spillet, og du får se krasjene i reprise. Du kan også lagre dem på minnekortet, og vise dem til vennene dine - noe som får spillet til å skille seg litt ut.

Lyden er god, og kollisjonene høres ekte ut. Men hva har produsentene tenkt på når de har lagt inn countrymusikk i et spill for ungdommer?

Grafikken er like god som i Grand Theft Auto 3 (GTA3) og Gran Turismo , og du får følelsen av at du virkelig sitter inne i en bil. Men bortsett fra grafikken og reprisene på kollisjonene, er dette et direkte dårlig spill med altfor høy vanskelighetsgrad.

Hvis du er en skikkelig bilspillentusiast, som liker å krasje, kan det hende du liker Burnout. Men jeg vil heller anbefale at du sjekker ut GTA3.

Hele Norges coronakart