Sub City 04: Paris

Det er en stor begivenhet på klubbfronten når franske klubbnavn samles på Chateau Neuf lørdag. Årets siste Sub City går av stabelen med Paris som tema.

Bredden i det parisiske klubbliv skal presenteres for oss, men mange av navnene som kommer er vel så internasjonale som franske. Dj Cam blander acid jazz, dub og instrumentell hiphop. Han sies å være mannen som introduserte triphop til folket. Apollo Funk spiller elektronisk funk, triphop, jazzy beats og dyp house. Han er på labelen Yellow Productions, som blant annet har huset Dimitri from Paris. Agoria er opprinnelig fra Lyon og spiller tung, drivende techno. Bagatelle United består av DJ Will Og Gonzo. På Sub City vil de servere deg hard house. Elegia begynte å eksperimentere med elektronisk musikk så tidlig som i åttiåtte. Han blander jazzy rytmer, house og drum`n`bass. Demon er en ny fransk supergruppe. De spiller hard, pumpende house med innslag av hiphop samples.

I tillegg kommer Dj Sebastian Schuller, nederlandske DJ Misja Helsloot, norske Strangefruit og prof. Scuba, Luis Molinari, og Inkfish fra Sverige. Du har altså sjansen til å få med deg en rekke klubbsjangre på lørdag: techno, house, trance, triphop, drum`n`bass og chill out.