Sub City gjør Milano

For femte gang retter Sub City nesen mot en av storbyene i Europa. Denne gangen er det klubblivet i Milano som inntar Oslo. Med DJs hentet direkte fra den italienske toppligaen.

Italiensk elektronisk musikk har markert seg de siste årene, blant annet gjennom Robert Miles. Etter ham har flere italienere erobret den internasjonale klubbscenen. Flere av de dukker opp i Oslo på lørdag.

Blant de importerte stjernene finner du Mario Piu, en av italias største djs for tiden. Også internasjonalt. Kanskje har du hørt fjorårets hit «Communications», som en tid lå på tredjeplass på engelske hitlister. En annen italieneer er DJ Pippi, som er kjent fra klubbscenen på Ibiza. Francesco Farfa er en av de «eldre» italienerne i gamet. Startet i 1984, slo igjennom på midten av 90-tallet, og har over 50 produksjoner bak seg. Andre italienere er DJ Marco Passani, Leo Young og Lory D. I tillegg dukker kjente norske dj-navn opp, som DJ Stigma, prof. Scuba, D Omar, Arildo Dildo, Tor O\'love og DJ Ariane.

Dette er femte gang Sub City arrangeres i Oslo. Konseptet ble startet i år 2000, og i fjor ble fire europeiske storbyer tilbakelagt: Berlin, London, Amsterdam og Paris. I år vil fire nye byer portretteres gjennom klubbmusikk og andre særegne uttrykk, og kanskje vil konseptet bevege seg utover europa også.

Kvelden vil også bli streamet live på internett, med live-shots, intervjuer og reportasjer. Hvis du ikke kan komme på Chateau Neuf, kan du altså følge arrangementet på Nattguiden. Eller du kan laste det ned etterpå.

Du kan lese mer om klubbkvelden på hjemmesidene til SubCity Milano