Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Substitutes

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dette er oppskriften på hva Substitutes representerer. Bandet har de siste årene bemerket seg sterkt på live scenene rundt om å sør-østlandet. I år var bandet musikalsk hovedattraksjon på Grimstad MC - klubb's store treff på Marivolden.

Substitutes har base i Arendal og har spilt med samme besetning de siste 7 årene. Bandet ga i 1995 ut et minialbum «Primal & living» i 400 eksemplarer. Albumet fik gode anmeldelser i pressen. I 1997 spilte bandet inn en demo i Sonic Electronic studio i Oslo. Produsent var Vidar Ersfjord fra Velvet Belly. Bandet er for tiden igang med en ny innspilling til CD- utgivelse våren 1999.

Agderposten skrev følgende om Substitutes konsert på Dr.Berg den 28.10.98:

«Den energiske firerbanden Substitutes serverte live rock. De fremmøtte fikk stifte bekjentskap med et dyktig og pågående liveband. Med sin melodiske fuzz- prega og ikke minst publikumsvennlig rock, har Substitutes funnet sin musikalske nisje. Bandet framstår meget samspilt etter 7 år med samme besetning. Kvartetten fikk demonstrert et åpenbart scenisk talent. På vårparten 1999, slippes deres debut- CD. Det tegner seg til å bli en svært interessant plate».

Lydklipp:

Second

Around

Kontaktinfo:

Guttorm Kvastad, Vrålsmyrveien 16, 4810 Eydehavn. Tlf: 37030986.

Vi gjør oppmerksom på at dette er bandets egen presentasjon og er ikke skrevet av Dagbladet.