Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Sugarcult

Sukkersøtt som du har hørt det før.

CD: Fire californiere, tre akkorder, to gitarer og en kanonhit. Kan det gå galt? Sugarcults signaturhit «Stuck In America» sitter i hvert fall på et øye-Blink 182. Oppskriften er kraftpop ispedd en dose pønk og selvutslettende humor som skapt for collegefilmer der gutten får jenta til slutt likevel. Som så mange andre pønkrockere fra solskinnsstaten er vers for gamle tanter, vi «skate-surf-pop-pønkere-fra-California» spoler nemlig rett fram til refrenget. Det er melodiøst som bare pokker, det er MTV-vennlig, flere av riffene har du hørt ørten ganger før, og alt ligger til rette for et skyhøyt salg. Men er litt originalitet for mye å be om? Sugarcult nekter å utfordre noe som helst før mot slutten av «Start Static». Men da skjønner alle at band som er umulige å mislike, er de letteste å hate.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling