Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Sugarland

Fengende, men glatt designer-country.

CD: To år har det tatt Sugarland å havne i norske platehyller. Til gjengjeld får trioen starthjelp av en massiv tv-kampanje som rapporterer om to millioner solgte plater i USA. Albumdebuten «Twice The Speed Of Life» er da også noe av det mest markedstilpassede og formsydde jeg har hørt på lenge, åpenbart spesialdesignet for å treffe det store, amerikanske popcountry-publikummet. Produsent Garth Fundis har mye bra på cv-en, men det brygget han har kokt ihop her er rørt i så mange ganger at det er blitt utvannet, fargeløst og tamt - fra den vakre vokalisten Jennifer Nettles starter ballet med et partyfriskt c\'mon til albumet toner ut snaut 42 minutter seinere. Tekstene, signert trioen sjøl, handler om hverdagslige ting den jevne amerikaner kan kjenne seg igjen i - og er omtrent like forutsigbare og uspennende som et amerikansk A4-liv kan være.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling