Sugde seg fast

Rolling Stones' kordame Lisa Fischer hvilte tærne i går etter den heftige behandlingen hun fikk av Mick Jaggers lepper på Valle Hovin.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hun lot seg likevel friste av en liten tur på byen sammen med bassisten Darryl Jones. Resten av Stonse-leiren dyrket dagen derpå-stemningen etter rynkerockernes energiutladning søndag kveld. De valgte å bli i Oslo framfor å reise rett til Helsingfors, der de spiller i kveld.

- Det var en av de beste konsertene på hele turneen, sier Stones-koristen Bernard Fowler.

Hovedpersonene - Jagger, Keith Richards, Ron Wood og Charlie Watts - spradet derimot ikke rundt i Oslos gater i går. De holdt en særdeles lav profil, akkurat som lørdag - da hele bandet ikke gjorde stort annet enn å hvile.

Dagbladet observerte imidlertid i går Mick Jagger inne på Grand Hotel sammen med sin modellkone Jerry Hall samt sønnen Gabriel Luke - fulgt av et par strenge livvakter av typen «ikke kødd med meg». Jagger så absolutt ut til å nyte fridagen.

-Hadde lyst

Flere i følget til legendene, som forlater Norge først i ettermiddag, bekrefter at også gutta sjøl var svært fornøyd etter konserten søndag. Bernard Fowler er slett ikke alene om å utrope konserten til en av turneens beste. - Vi hadde lyst til å rocke. Derfor ble det så bra som det ble. Konserten var i alle fall den beste på lenge, mener bakgrunnsvokalisten Blondie Chaplin. Dagbladets anmelder ga konserten terningkast fem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer