Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Sugde seg fast

Rolling Stones' kordame Lisa Fischer hvilte tærne i går etter den heftige behandlingen hun fikk av Mick Jaggers lepper på Valle Hovin.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hun lot seg likevel friste av en liten tur på byen sammen med bassisten Darryl Jones. Resten av Stones-leiren dyrket dagen derpå-stemningen etter rynkerockernes energiutladning søndag kveld. De valgte å bli i Oslo framfor å reise rett til Helsingfors, der de spiller i kveld.

-Det var en av de beste konsertene på hele turneen, sier Stones-koristen Bernard Fowler.

Hovedpersonene - Jagger, Keith Richards, Ron Wood og Charlie Watts - spradet derimot ikke rundt i Oslos gater i går. De holdt en særdeles lav profil, akkurat som lørdag - da hele bandet ikke gjorde stort annet enn å hvile.

Dagbladet observerte imidlertid i går Mick Jagger inne på Grand Hotel sammen med sin modellkone Jerry Hall samt sønnen Gabriel Luke - fulgt av et par strenge livvakter av typen «ikke kødd med meg». Jagger så absolutt ut til å nyte fridagen.

-Hadde lyst

Flere i følget til legendene, som forlater Norge først i ettermiddag, bekrefter at også gutta sjøl var svært fornøyde etter konserten søndag. Bernard Fowler er slett ikke alene om å utrope konserten til turneens beste.

-Vi hadde lyst til å rocke. Derfor ble det så bra som det ble. Konserten var i alle fall den beste på lenge, mener bakgrunnsvokalisten Blondie Chaplin.
Dagbladets anmelder ga konserten terningkast fem.

Roll on...

17-åringene Eirik Gabrielsen og Erik Teigan fra Harstad fikk autografen til Bernard Fowler, men gikk glipp av å få signaturen til Lisa Fischer og bassisten Darryl Jones. Førstnevnte fikk nærmest en egen fanklubb etter konserten søndag. Fischers smådristige sprell mellom koringen på scenen fascinerte åpenbart mange, og spesielt Mick Jagger. Han gikk så langt at han begynte å kysse og slikke tærne hennes.

-Alle konsertene er like bra, mener imidlertid en uthvilt Lisa Fischer. Etter de heftige dansene hun hadde både med og uten Mick Jagger søndag, brukte hun gårsdagen til å sove og tusle rundt i Oslo.

<B>POPULÆR DAME:</B> Kordama Lisa Fischer fik nok sin egen lille fanklubb etter konserten på Valle Hovin.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!