Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Suicide Squad»-regissør om Leto som Jokeren: - Verden stopper opp

Mener skuespilleren gjør en hårreisende bra jobb som den legendariske superskurken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Jared Leto (44) har rollen som Jokeren i den kommende filmen «Suicide Squad», som har premiere 5. august.

Filmen er basert på DC Comics' tegneserieunivers, og går ut på at de største serieskurkene ufrivillig må gå sammen for å redde verden.

IMPONERER: Skuespiller Jared Leto imponerer både regissør og andre medarbeidere på settet til «Suicide Squad». Han har rollen som den ikoniske skurken Jokeren, i filmen som har premiere til høsten. Foto: NTB Scanpix
IMPONERER: Skuespiller Jared Leto imponerer både regissør og andre medarbeidere på settet til «Suicide Squad». Han har rollen som den ikoniske skurken Jokeren, i filmen som har premiere til høsten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Leto har tilsynelatende store sko å fylle, da Jokeren er en karakter som tidligere har blitt spilt av storheter som Jack Nicholson og Heath Ledger.

Regissør David Ayer er imidlertid trygg på at 44-åringen ivaretar arven på en solid måte. Han er full av lovord om Letos prestasjon som den gærne, grønnhårede skurken.

BANANARAMA: Slik ser Jared Leto ut uten grønt hår og sølvtenner. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
BANANARAMA: Slik ser Jared Leto ut uten grønt hår og sølvtenner. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer

I et ferskt intervju beskriver Ayer det å se Leto som Jokeren som en opplevelse som «får hårene til å reise seg i nakken», skriver Billboard.

- Det Jared har gjort er helt utrolig. Når han går inn på settet stopper verden. Alt stopper opp. Det han har gjort er så kraftfullt, så truende, så håndgripelig, du kan føle ham, sier regissøren.

- Crewet stopper med å arbeide og bare ser på ham. Jeg må få alle i gang igjen fordi han er så fascinerende.

Hvorvidt publikum vil få samme reaksjon som Letos kolleger gjenstår ennå å se, men med navn som Cara Delevingne, Will Smith, Margot Robbie og Joel Kinnaman på rollelista kan det tyde på at publikum har en spennende filmopplevelse i vente.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Supermodellen Delevingne var forøvrig ikke til å kjenne igjen i rollen som Enchantress, da hennes karakter ble presentert på coveret av magasinet Empire i fjor.

Hele Norges coronakart