Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Sukkerbombe

Sjenert solodebut.

CD: Når man skal beskrive bringebærsyltetøy, sommerskrubbsår, babyjoggesko og stripete gensere, er det eneste ordet som faktisk oppsummerer det hele søt . Slik er det med Christine Sandtorvs solodebut også. «First Last Dance» er søt - og dessverre ikke så mye mer enn det. Som hos modergruppa Ephemera er det lette, ukompliserte og popnostalgiske låter som står i fokus, og Christine hvisker dem ut med blyg vokal. Tekstene har et drag av ahnei,-nå-har-jeg-kjærlighetssorg,-men-jaja,-det -var-moro-så-lenge-det-varte -bittersøthet - en holdning som til tider dessverre blir litt for Lisa Ekdahl. Selv om det er rørende at Christine høres ut som om hun er på gråten på smådramatiske «Get Away With It», så lister plata seg litt for mye rundt, der den egentlig burde ha tatt nakketak på lytteren.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling