SAMARBEIDER MED STARGATE: Superstjernen Rihanna har tidligere besøkt de norske stjerneprodusentenes studio. Nå kan det være din tur. Foto: scanpix
SAMARBEIDER MED STARGATE: Superstjernen Rihanna har tidligere besøkt de norske stjerneprodusentenes studio. Nå kan det være din tur. Foto: scanpixVis mer

Sukker.no inviterer deg til å gjøre som Ylvis og Rihanna

Det norske datingnettstedet kan gjøre deg til superstjerne.

(Dagbladet:) - Vi kan ikke garantere at det blir en hit, men sist gang vi gjorde noe lignende lagde vi «The Fox», sier Stargate-produsent Mikkel Storleer Eriksen til NRK.no.

Under gårdagens TV-aksjon auksjonerte Stargate-gutta bort studiotid i storbyen over alle storbyer, New York.

Det var sukker.no som trakk det lengste strået under auksjonen, etter at de punget ut med 435 000 kroner for en dag med superprodusentene. Pengene går direkte til Nasjonalforening for folkehelsen og deres arbeid for demente.

• Les også: TV-aksjonen satte ny rekord

- Det er lett å åpne lommeboka når det er for en så god sak. Vi håper jo det blir en suksess, men om det ikke blir det er det liksom ikke noe tap, sier medeier i sukker.no Morten Gulliksen, som ble vinneren av budrunden.

Dette er første gangen Stargate stiller opp for TV-aksjonen, og bare en gang tidligere har duoen gitt bort studiotid. Det var til Ylvis-gutta i forkant av megahiten «The Fox», som må sies å ha utnytten muligheten godt.

«Idol»-auditon
Nå inviterer Sukker.no alle sine brukere til audition for å vise at nettopp de fortjener å bli med til New York for å spille inn en låt i Stargates-studio.

Artikkelen fortsetter under annonsen

- Det vil bli litt som en «Idol»-audition, vi er ute etter å finne de skjulte talenter som har en god evne til å uttrykke seg og glimt i øye. Og så må du jo kunne synge, sier Gulliksen til Dagbladet.

- Dette er jo veldig ferskt ennå, så jeg skal ikke si at vi har noen konkret plan. Vi skal snakke sammen med Stargate og finne et opplegg som vi begge tror vil fungere.

Han legger ikke skjul på at Ylvis-brødrenes suksess har vært til inspirasjon i forkant av budrunden.

- Selv om det var litt impulsivt at vi valgte å gjøre dette akkurat på denne måten, har vi jo vært inne på tanken tidligere. Særlig i etterkant av «The Fox» har vi begynt å se at man kan skape noe stort, og samtidig ha det gøy. Det er jo det vi har lyst å gjøre nå, sammen med våre brukere.

Tidligere har stjerner som Rihanna og Beyonce gjestet den norske produsentduoens studio i New York.

Opplevelse for livet
Gulliksen tror at Sukker-deltakerne som blir med til New York vil få en opplevelse for livet.

- Vi gjør jo dette først og fremst for å kunne tilby noe annerledes og morsomt for brukerene våre. Hvor mange av de flere hundre tusen Sukker-brukerne som får lov til å bli med til storbyen er fortsatt ikke klart. 

- Det avhenger litt av hvordan auditonrundene blir, men vi tenker i utgangspunktet at mellom to og fem stykker får bli med til New York og spille inn låten i studio.