Suksesserien «Skam» får en tredje sesong

NRK bekrefter mer drama for karakterene på Hartvig Nissen.

SKAMLØST: I serien «Skam» følger vi en vennegjeng som går på videregående i Oslo. Her er gutter, festing, politikk og andre temaer viktige i hverdagen. Nå bekrefter NRK at serien får en tredje sesong. Foto: NRK
SKAMLØST: I serien «Skam» følger vi en vennegjeng som går på videregående i Oslo. Her er gutter, festing, politikk og andre temaer viktige i hverdagen. Nå bekrefter NRK at serien får en tredje sesong. Foto: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): NRKs ungdomsserie «Skam» har gått over alle forventinger. Uten promotering har hver episode blitt sett omlag 200 000 ganger hver på nett, og fangruppa på Facebook har tilnærmet 25 000 ivrige medlemmer.

Det er ingen tvil om at dagliglivet til Noora, Eva, Sana, Chris og Vilde på Hartvig Nissen Videregående i Oslo fenger. Sesong to av serien fikk terningkast seks av Dagbladets anmelder.

Nå bekrefter Håkon Moslet i P3 at kommer en tredje sesong av serien.

Bekrefter Det er Adressa som først omtalte saken. På spørsmål fra avisa om han tror det kommer en ny sesong, svarer han følgende.

- Ja, det kommer nok en sesong tre, sier Moslet.

Når Dagbladet spør Moslet om han vil utdype, svarer han at han ikke ønsker å kommentere saken.

Han henviser derimot til Adressa, som har vinklet saken sin på at det kommer en ny sesong av suksesserien.

Massiv oppslutning I fjor høst ble vi introdusert for jentene i «Skam» for første gang. Den første sesongen fokuserte på Eva, mens sesong to, som hadde premiere tidlig i mars, følger Noora.

Hver dag kan man følge karakterene og deres liv gjennom filmer og bilder på deres egne kontoer i sosiale medier, før disse ble flettet sammen i en episode i slutten av uka.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer