Sult Fisk

BOK: Ei kokebok for deg som nesten alltid velger fiskerettene når du går på restaurant. Boka er inndelt i tre kapitler: ferskvannsfisk, saltvannsfisk og skalldyr. Oppskriftene er gradert etter vanskelighetsgrad. Fine bildeserier som forteller hvordan man skal rense og filetere fisk

Fiskeelskere vil finne mange gode råd og oppskrifter i denne boka. Peter Lawrence som har bakgrunn fra kjøkkenet på Hvalstrand bad kommer med mange gode forslag. På vaskeseddelen bak på boka reklamerer man med at dette er boka som gjør det mulig å lage et herremåltid av seiblokkene på super'n. Når man ser nærmere på oppskriftene, ser man imidlertid at et gjennomsnittlig norsk supermarked neppe vil være tilstrekkelig. Enkelte av oppskriftene krever også mer enn et gjennomsnittlig kjøkken. Fritert bekkørret blir blant annet beskrevet som en enkel rett å lage.

Et stort pluss er de fine matbildene som er tatt av Aftenpostens matfotograf Trygve Indrelid.