Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Sult til Hollywood

Knut Hamsuns

Foruten fjorårets kassasuksess "Matrix" og den ikke mindre feirede "Face/Off" har Osborne deltatt i produksjonen av den filmhistoriske mastodonten "Apocalypse Now" fra 1979.

Osborne har ikke for vane å skjele hverken til den ene eller annen side når han lager film. Hvilken form, historisk setting og besetning Sult vil få under suksessprodusentens hender er ikke kjent.

Samtidig melder Boston Daily News at lavbudgettselskapet Indipendent Film skal ha sin versjon av Sult klar allerede i november. Denne utgaven skal være en slags avlegger av Per Oscarssons prisbelønte film fra 1966. Regissør Maria Giese antyder noe i retning av et komisk drama.

Historien skal utspinne seg over fem dager Los Angeles, år 2000. Filmens hovedperson Charlie Pontus har kommet til filmbyen for å selge et teaterstykke. Klarer han ikke det vil han sulte i hjel. Underveis forelsker han seg i en asiatisk prinsesse som viser seg å være en bedragersk uteligger. Det endelige oppgjøret vil stå mellom Pontus og Gud i en slags mental skuddveksling.

SULT: Gard Eidsvold har tidligere spilt hovedrollen i teater-oppsetninger av Hamsuns store verk.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media