Du leser nå Dagbladet Pluss

Sultan på stemmejakt

Miljøpartiet Det Grønne satser på en spenstig ordførerkandidat for Oslo. Men vil han gå med rosa boa på Oslo-priden?

PÅ JOBB: Mina Adampour, leder for Ungdom mot rasisme og Shoaib Sultan, rådgiver i Antirasistisk senter.  Foto: Espen André Breivik
PÅ JOBB: Mina Adampour, leder for Ungdom mot rasisme og Shoaib Sultan, rådgiver i Antirasistisk senter. Foto: Espen André BreivikVis mer

Hvordan vil presentere deg selv på best mulig og informativ måte?

- Jeg heter Shoaib Sultan og er andre generasjons innvandrer, miljøaktivist og antiekstremist, troende muslim som liker å feire 17. mai i bunad, gå på ski og henge med barna mine, men som misliker at vi i dag fører en politikk som undergraver livsgrunnlaget vårt og skaper økte forskjeller i samfunnet.

Nominasjonskomiteen har innstilt deg som ordførerkandidat for Miljøpartiet De Grønne (MDG) her i Oslo. Fabian Stang er jo en slags kjæledegge for oss oslofolk, hvordan i all verden skal du klare å få til dette?

- Flere målinger viser at vi kan havne i vippeposisjon i Oslo. Det vil klima, miljø og byen tjene på. Verken Høyre og Stang, eller Ap i sin tid, har klart å kutte Oslos klimagassutslipp, bygge et sammenhengene sykkelveinett, eller hindre økende forskjeller mellom øst og vest i byen. Får jeg nominasjonsmøtes tillit i November ønsker jeg være en samlende kandidat for hele Oslo.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

1 MÅNED*

Få med lørdagsavisa

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED* 1 kr per måned 0,03 kr per dag.

*Tilbudet gjelder abonnement på Dagbladet Pluss og Dagbladet Helgeavis. Abonnementet fornyes automatisk etter tilbudsperioden (165 kr/mnd). Prisen ved fornyelse er inkl. 33% rabatt på begge abonnementene, fordelt på Dagbladet Pluss (66 kr/mnd) og Helgeavisa (139 kr/mnd) så lenge man har begge abonnementene. Det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED**

PRØVETILBUD

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED** 1 kr per uke 0,03 kr per dag.

**Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/mnd) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per måned 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Tilbudet inkluderer papirutgaven av Dagbladet med Magasinet levert hjem hver lørdag. Abonnementet fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden (Totalt 165 kr/mnd, fordelt på Dagbladet Pluss 66 kr/mnd og Helgeavisa 99 kr/mnd)
  • ** Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (99/mnd).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.