Kirin J. Callinan

Sundfør-leiren avviser publikumsadvarsel

Kirin J. Callinan kjeftet på Oslo-publikummet, og hevdet Susanne Sundfør hadde advart ham i forkant. - Stemmer ikke, sier Sundførs PR-manager.

HAR SPILT SAMMEN: Susanne Sundfør og Kirin J. Callinan har spilt på samme tilstelning i Los Angeles. Sundførs PR-manager avviser imidlertid at hun har advart australieren mot det norske publikummet. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
HAR SPILT SAMMEN: Susanne Sundfør og Kirin J. Callinan har spilt på samme tilstelning i Los Angeles. Sundførs PR-manager avviser imidlertid at hun har advart australieren mot det norske publikummet. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Publikum var veldig frekke. Jeg kjenner Susanne Sundfør, vi har samarbeidet, og hun advarte meg faktisk om dette (at nordmenn prater under konsert, journ. anm), sa den australske artisten Kirin J. Callinan (33) til Dagbladet onsdag kveld.

Da hadde han akkurat gått av scenen etter å ha bedt publikum på Sentrum Scene om å «holde kjeft», da de etter hans mening snakket for mye.

Susanne Sundførs PR-manager, Charlotte Öqvist i ACT Entertainment, avviser at Sundfør har advart Callinan mot norske publikummere.

- Nei, det har hun ikke. Det vet hun ikke hvor kommer fra, skriver Öqvist i en SMS til Dagbladet.

- Jeg vet at det han sier ikke stemmer overens med Susannes holdning til publikum.

Susanne Sundfør selv ønsker ikke å kommentere saken.

Venners venner

Öqvist forteller at Sundfør og Callinan ikke kjenner hverandre direkte, men via venners venner. På et tidspunkt opptrådte begge på en kunstutstilling i Los Angeles. Opptredenen var initiert av Sundførs venn Dave Elitch.

I en YouTube-video datert desember 2017 ser vi Sundfør spille sammen med Elitch og Callinan.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer