Super-duo

For første gang møtes to av Norges største stjerner musikalsk: Sissel Kyrkjebø og Espen Lind synger sammen på låten «Where the good ones go» på Sissels nye plate.

Låten er på Sissels nye plate «All good things», som er i butikkene 20. november. Espen Lind har skrevet sangen selv.

- Sissel og Espen har en gjensidig respekt for hverandre, og da Sissel hørte Espens siste plate, mente hun det kunne være morsomt å gjøre en duett. Espen på sin side synes Sissel synger fantastisk, forteller Jan Fredrik Karlsen i Sissels management.

Første møte

Søndag møttes de to artistene for aller første gang for å diskutere samarbeidet. Onsdag var de i studio i Oslo. Kjemien var der straks, og etter noen timer i lydstudio satt låten der den skulle. Resultatet er blitt en halvrolig poplåt preget av Espens og Sissels stemmer.

- Begge er ekstremt fornøyde, det burde love godt, sier Universal-sjef Petter Singsaas.

Og legger til: - Sissel og Espen burde passe sammen som hånd i hanske.

Ryktene har lenge versert om at Espen Lind var en av bidragsyterne på Sissels nye plate. Først etter at Espen Lind gjorde ferdig sitt eget album, «This Is Pop Music», begynte de to å leke med tanken for alvor. Resultatet ble en duett - ikke bare en låt. Espen Lind har selv produsert låten, sammen med sin kollega Bluefish.

Stjernelag

- Det at Sissels plate tok lengre tid enn planlagt, gjorde at Espen fikk tid og mulighet til å være med etter å ha gjort ferdig sitt eget album, sier Singsaas.

Bergensjenta og tromsøgutten har til sammen fire Spellemannpriser - Espen tre, Sissel én. De siste årene har de to vært Norges kanskje mest framtredende artister, hver på sitt felt.

I første omgang blir låten «Where the good ones go» bare å finne på plata, noen live-opptreden er ikke planlagt.

Sissel Kyrkjebø har hentet et stjernelag av låtskrivere til sitt nye popalbum. Både Lene Marlin og Morten Abel har bidratt med sanger på det som skal bli Sissels store comeback.

SAMARBEID:</B> Da Sissel hørte Espens siste plate mente hun det kunne være morsomt å gjøre en duett.
EN HJELPENDE HÅND: Espen Lind har selv skrevet låten som karakteriseres som en halvrolig poplåt. Når Lind nå hjelper Sissel Kyrkjebø føyer han seg inn i en pen liste av kjente navn som bidrar på Sissels neste plate. Fra før har Lene Marlin og Morten Abel hjulpet til.