Super-hva?

Hva slags rolle tror du Anthony Hopkins er tiltenkt i den nye Supermann-filmen?

Sorry, du tok feil. Han skal ikke være superskurk, og er selvfølgelig litt for gammel til å spille helten sjøl. Men Hopkins er tilbudt rollen som Supermanns far, Jor-El. Regissør er Brett Ratner, som også regisserte Hopkins i den nyeste filmen om Hannibal Lecter.

Hopkins har sagt til The Howards Stern Show at han venter å få en kopi av Supermann-manuskriptet i løpet av helga, og at han skal spille rollen som Jor-El. Ifølge seriehelt-siden Dynamic Forces spurte radiostjernen Howard Stern om han kunne få en rolle i filmen.

- Du kan spille søstra mi, med det lange håret ditt, svarte Hopkins.

Filmingen begynner etter alt å dømme til våren.

Fredag blir den tredje Hannibal-filmen lansert på kinoer over hele USA. Men alt er likevel ikke rosenrødt i Hopkins karriere for tida.

Den nyeste filmen hans, «Edgardo Montara», der han skulle spille pave Pius IX, gikk rett i søpla på grunn av økonomiske problemer. Filmen var en sann historie om hvordan Vatikanet splittet katolikker, protestanter og jøder ved å kidnappe en jødisk gutt i 1858.

Filmingen av «Edgardo Montara» skulle begynt i Italia i neste uke, skriver Variety.

SUPERFAR? </B>Anthony Hopkins har fått tilbud om å spille Jor-El i den nye Supermann-filmen. Her ankommer han Ziegfield Theatre i New York i går, til førpremieren på «Red Dragon».