Super-produsentene N.E.R.D. underholder på Quarten i kveld

Og som alle andre artister på Norgesbesøk er gutta opptatt av en ting: Damer.

Dagbladet.no møtte i dag N.E.R.Ds minst profilerte medlem Shay på en båt like ved festivalområdet. Shay er glad for å være på turne og synes Norge ser bra ut, og de norske damene enda bedre.

- Dere har noen sinnsykt fine damer. Det er helt sykt, de er «sexy as shit!», sier Shay og mister konsentrasjonen noen sekunder mens han ser over båtrekka.

Liker turnelivet

N.E.R.Ds to mest profilerte medlemmer Pharrell Williams og Chad Hugo utgjør den enormt populære produsentduoen Neptunes, mens Shay har et eget plateselskap under oppbygging. Chad Hugo er ikke med på N.E.R.Ds omfattende Europa-turne. Shay derimot stortrives på veien.

- Det er kult. Jeg synes det er bra jentene ikke vet hvem jeg er, det er få som kjenner meg igjen. Jeg kan gå nokså anonymt på gata og det trives jeg med. Når jentene spør hva jeg holder på med, lyver jeg og sier at jeg er lærer eller noe annet rart, forklarer Shay.

Så bruker han et par minutter til å skryte av popbandet Keane («dope shit») og fortelle om et band i samme sjanger som han har signet til sitt eget plateselskap.

Shay flekker plutselig opp digitalkameraet sitt. Han snakker om turnelivet.

Bedyrer uskyld

- Se her. Se på hun!

På digitalkameraet kan man se en fransk dame løfte opp t-skjorta og vise fram puppene. Den korte videofilmen er tatt på hotellrommet etter en N.E.R.D-konsert i Frankrike.

- Men vi er virkelig veldig uskyldige. Vi lå ikke en gang med hun jenta, jeg vet ikke hva som gikk galt, ler Shay og krever å bli trodd.

VERDENSKJENTE:</B> Her er Pharrell Williams (venstre), Chad Hugo (midten) og Sheldon <font face="arial, helvetica, sans-serif">«Shay»</font> Haley på vei til den 46. Annual Grammy Awards.