Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Super superbabe

Pamela Anderson har i den nye TV3-serien «V.I.P» avansert fra livredder blant sanddynene i Carlifornia til livvakt for de rike i Beverly Hills. Gjensynet med silikonbaben var herlig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«V.I.P» startet med følgende drømmesekvens: Pamela ruller seg sakte og myporno-dovent ut av silkelaknene for å bli servert pølse i brød av butleren James. En høyadare.

Men så ble det komplisert. For Pamela heter Vallery Irons og er pølsebu-selger. Pølseselgeren redder en tilfeldig filmhelt-date unna et stygt attentatforsøk. Dermed tror alle at hun er livvakt. Og vops, så er Vallery blitt sjef for et konkurs livvakt-firma, og Pamela har byttet ut den kjekke, lille redningsbøya og den fine, røde Baywatch-badedrakten med en skyter, yeah.

En perfekt, amerikansk superbabe-historie. En helt vanvittig harry serie. Så harry at den er morsom hvis man bare har litt harry smak. Gode gamle «Baywatch» framstår som britisk kvalitetsdrama sammelignet med «V.I.P».

Den nye actionserien, som utvilsomt er skreddersydd til bimboen med tennisball-fordelene, er gjennomført teit, trashy og deilig hjernedød. Til å ekle-kose-jamre seg i sofakroken med.

Det norske folk har endelig fått litt uskyldig moro å unne seg på en fredagskveld etter krevende ukedager med med «Redaksjon 21» og «Hotel Cæsar».

Og Pamela, jada Pamela er, etter noe traumatiske år med sex-vidoer, krangler og skilsmisse fra «på-bare-nevene-Tommy», fortsatt 100 % suberbabe.

Pamela Anderson
TØFF: Pamela har fått ny jobb.