Game of Thrones

Superfan: Har eget jerntrone-toalett

- Jeg tror jeg er blant Norges største fans, sier Trude Gaustadsæter. I kveld har hun invitert til «Game of Thrones»-fest med wildfire og rødvin fra Dorne.

HAMAR: «Game of Thrones»-entusiasten Trude Gaustadsæter inviterer til finalefest med egen meny, mengder av pynt og et helt spesielt tronetoalett. Reporter: Mathilde Lea. Video: Bjørn Langsem. Les hele saken her: https://www.dagbladet.no/kultur/superfan-har-eget-jerntrone-toalett/71098073 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er mandag kveld, og rundt om i de norske hjem begynner folk å komme seg hjem fra jobb. For dem som ikke så «Game of Thrones»-finalen i natt, er det nå de endelig kan skru på TV-skjermene sine.

I en nyere boligblokk på Hamar bor Trude Gaustadsæter sammen med sin samboer Cato Stangeland. De har invitert vennegjengen til «Game of Thrones»-visning av den aller siste episoden. Forventningene er enorme.

- Jeg våknet kjempetidlig i dag tidlig, men så husket jeg at jeg hadde lovet å ikke se serien før i kveld. Derfor begynte jeg på jobb allerede klokka 06 i dag. Nå har jeg holdt meg unna både Facebook, Instagram og de største nyhetssidene for ikke å bli spoilet, sier Gaustadsæter til Dagbladet.

På gulvet ligger en «direwolf», hunden Nila. Veggen er prydet med ordene «Winter is coming». På et lite bord ved siden av sofaen står flasker med «wild fire», «milk of the poppy» og «tears of lys» fra Qyburns laboratorium.

Bachelor i «Game of Thrones»

På menyen står mat med «Game of Thrones»-tema: Hot Pie sitt ulvebrød (garantert ingen «poison pidgeon pie»), salat fra High Garden og rødvin fra Dorne, for å nevne noen. Trude har brukt de to siste ukene på å planlegge arrangementet i detalj.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer