Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Superheltserien «Heroes» vender tilbake fra døden

Burde den heller fått hvile i fred?

FÅR VI ET GJENSYN MED DISSE? Superheltserien «Heroes» vender tilbake i 2015, men hvorvidt noen av disse figurene fra originalserien er med gjenstår å se. Foto: NBC
FÅR VI ET GJENSYN MED DISSE? Superheltserien «Heroes» vender tilbake i 2015, men hvorvidt noen av disse figurene fra originalserien er med gjenstår å se. Foto: NBC Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Filter): Til tross for at tv-serien «Heroes» med stor suksess var med på å bane vei for en lang rekke superheltorientert tv-innhold, gled den etterhvert inn i obskuriteten for såpass mange seere at NBC trakk inn årene.

Men slik det ofte er med folk med superkrefter, var ikke serien helt død: Nå har nemlig NBC bestemt seg for å gjenopplive «Heroes» i form av 13 episoder i 2015, melder Entertainment Weekly.

Nytt historieløp «Heroes Reborn», som serien heter, skal fortsatt ledes av den opprinnelige serieskaperen Tim Kring, og vil basere seg på et helt nytt historieløp.

Skuespillerne er imidlertid ikke offentliggjort ennå, så det kan jo hente at vi får et gjensyn med Hayden Panettiere, Masi Oka og Zachary Quinto?

Seriens siste episode, «Brave New World», la i 2010 opp til en fortsettelse der det var langt mer åpenhet om eksistensen av superkrefter - og muligens er det her Kring nå ønsker å ta opp tråden.

- Den enorme påvirkningen «Heroes» hadde på tv-landskapet da serien først kom i 2006 åpnet manges øyne. Serier med såpass stor gjennomslagskraft kommer ikke så ofte, og vi tenkte at det kunne være på tide med en ny runde, sier NBC Entertainment-sjef Jennifer Salke til EW.

Super konkurranse «Heroes Reborn» vil uansett få sterkere konkurranse fra andre superserier som «Arrow», «The Flash», Batman-forløperen «Gotham City» og ikke minst Marvels norgesvennserie «Agents of SHIELD».

Og med tanke på hvor upopulære superheltserier er på norsk tv, er det høyst usikkert når/om den kommer på norske skjermer.

Apropos «gamle» serier som blir hentet fram på nytt: Det er ikke lenge til nesten-superhelten Jack Bauer i mai på nytt skal redde verden i «24: Live Another Day» - denne gangen i London.

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på film- og tv-bloggen Filter. 

Hele Norges coronakart