Superprodusent om klassikere: - Vi kommer aldri til å røre dem igjen

Drømmer du om å se mer av «E.T.» og «Back to the Future»? - Vi kommer aldri til å røre dem igjen, sier produsent.

PARTNERE: Christopher Lloyd og Michael J. Fox hadde hovedrollene i «Tilbake til fremtiden» fra 1985. Foto: NTB Scanpix
PARTNERE: Christopher Lloyd og Michael J. Fox hadde hovedrollene i «Tilbake til fremtiden» fra 1985. Foto: NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Det er den svært meritterte Hollywood-produsenten Frank Marshall som uttaler seg overfor Yahoo Movies.

Sammen med regissør Steven Spielberg har Marshall vært med å lage filmer som «E.T.» og «Back to the Future», og idet han får spørsmål fra en journalist om det er planer om å gjøre tidsreisetriliogen til offer for nye versjoner eller oppfølgere er svaret klinkende klart.

- Nei, det vi kommer ikke til å gjøre en ny «Back to the Future». Den eksisterer på samme måte som «E.T.». Vi kommer aldri til å røre dem igjen, sier Marshall.

Mange vil fortvile, og mange vil mene dette er en gladnyhet, for det er fans over hele verden som har et nostalgisk og eiekjært forhold til filmklassikerne fra 80-tallet.

Ifølge The Guardian har en av manusforfatterne bak «Back to the Future»-trilogien (1985-1990), Bob Gale, uttalt at han er «fullstendig motstander» av å lage en fjerde film.

- La oss innse det, vi har sett masse oppfølgere som lages mange år etter originalene, og jeg tror ikke det er mulig å finne én eneste som er god. De klarer ikke å leve opp til originalene. Det er ikke mulig å lage noe like bra på nytt, fortalte Gale.

Både «E.T.» (1982) og «Back to the Future»-trilogien (1985-1990) var svært populære i Norge.

FREMTIDEN ER HER: 21. oktober 2015 er dagen det reises til i «Back to the Future II» fra 1989. Se Michael J. Fox og Christopher Lloyd diskutere hva filmen hadde rett i. Video: Toyota USA Vis mer