SuperReal

Torsdag er det nok en gang klart for SuperReal. Olle har med seg Tommy Tee, plateboss Per Eirik Johansen og the Late JaySki.

Det begynner å bli lenge siden Tommy Tee og Olle Abstract sto sammen bak fire platespillere. To DJs med forskjellig utgangspunkt; Olle som house-nestor og Tommy Tee som Norges ubestridte hip hop-konge. Begge har eget radioshow på P3, og begge er aktive platesnurrere. Tommy Tee er også kjent for sitt Tee Productions, med artister som Diaz og Warlocks i stallen. Med seg denne kvelden, har de the Late JaySki, mannen bak Norges første hip hop-album. Det ga han ut i 1989 under navnet A-Team. Han skal jamme med både vokal og sin human beat box til Olle og Tommys oppløftende house, hip hop og beats.

Som oppvarmer har Olle fått med seg Per Eirik Johansen, som kanskje er mest kjent som mannen bak Lene Marlin(!). Herr Johansen er nemlig til daglig å finne i Virgin Records lokaler som plateboss. Med sin lange fartstid som alt fra punker til konsertarrangør til afrobeatfantast, kan man regne med at mannen kan sine saker. Per Eirik har forøvrig bodd med selveste Fela Kuti, og presentert afrobeat både på NRK radio og tv.

Ta på deg danseskoa og kom deg til SuperReal. Og kommer du tidlig, vanker det både gløgg, pepperkaker og annet snacks.