Superstjerna Russell Crowe delte musikkvideoen til norske Christoffer (21)

- Jeg synes du blir bedre og bedre, skriver Crowe.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet):- Det er jo ganske spesielt at en så opptatt mann tar seg tid til å følge med på hva en ung gutt fra Bergen holder på med, sier Christoffer Møgster (21) til Dagbladet.

21-åringen fra Bergen jobber i filmselskapet Myreze, der han nylig hadde regiansvar for musikkvideoen til den ferske norske artisten Vidar Ruud (33).

Det var etter at Møgster sendte musikkvideoen i en Twitter-melding til stjerneskuespilleren Russell Crowe, at gutta fikk seg en skikkelig overraskelse. Like etter svarte nemlig Crowe på meldingen ved å dele den på sin egen Twitter-konto til sine litt over 1,5 millioner følgere.

- Jeg synes du blir bedre og bedre. Jeg liker alle ideéne, svarte han Møgster i en Twitter-melding.

Snakker på Twitter  - Russell Crowe begynte å følge meg for fire år siden, etter at jeg skrev en tweet til ham. Siden har vi snakket sammen på Twitter litt frem og tilbake, han har blant annet gitt meg feedback på forskjellige prosjekter jeg har jobbet med, forteller Møgster til Dagbladet.

Blant annet har de utvekslet prosjekter og anbefalinger til hverandre på direktemeldinger på det sosiale mediet.

- Det hele startet med at jeg twitret at jeg lå i sengen og prøvde å forfølge drømmen min om å bli regissør. Da svarte Russel Crowe på den tweeten at jeg måtte komme meg opp av senga hvis jeg skulle forfølge drømmen min, forteller Møgster og ler.

Til tross for at de har hatt litt kontakt hadde likevel ikke Møgster regnet med at superstjerna skulle «retweete» musikkvideoen på sin egen side.

TWITTER-VENNER:  Christoffer Møgster og Russel Crowe har holdt kontakt på Twitter. Foto: Privat / Stella Pictures
TWITTER-VENNER: Christoffer Møgster og Russel Crowe har holdt kontakt på Twitter. Foto: Privat / Stella Pictures Vis mer

- Da ble jeg ganske overveldet. Det var en kjempefin følelse. Jeg oppfatter ham som veldig jordnær og oppmerksom, og så er det jo veldig gøy at han følger med, sier Møgster.

- Kom et jubelbrøl Artisten bak videoen, Vidar Ruud, kunne nesten ikke tro sine egne øyne da han så at selveste Russell Crowe hadde delt musikkvideoen på Twitter.

- Da måtte jeg klype meg litt i armen. Det kom et lite jubelbrøl når telefonen ringte klokken halv fem på natta, for å si det sånn. Han har jo sinnsykt mange følgere, sier han til Dagbladet.

For tre år siden bestemte Vidar Ruud (33) seg for å si opp jobben som prosjektleder i TV 2, for å satse fullt på en karriere som artist.

Nå har 33-åringen fra Årdal gitt ut sitt første album, «Following dreams», og har laget sin første musikkvideo med regissør Christoffer Møgster, som altså har fått stjernedrahjelp av Russell Crowe.

- Det tar nok litt tid før jeg skjønner det, men det er veldig gøy etter all innsatsen jeg har lagt ned i dette, sier Ruud.

RETWEET:  Russel Crowe valgte å dele den ferske musikkvideoen til Vidar Ruud (33) med sine følgere.
RETWEET: Russel Crowe valgte å dele den ferske musikkvideoen til Vidar Ruud (33) med sine følgere. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer