Superstjerner live på nettet

Merk deg datoen 9. oktober: Da går tidenes veldedighetskonsert direkte på internett. Ekspertene tror en milliard logger seg på.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Arrangementet heter «NetAid» og konserter i London, New York og Geneve blir direkteoverført på nettet samtidig.

Foreløpig har disse toppnavnene sagt ja: George Michael, Robbie Williams, Bono, The Corrs, Jimmy Page, Celine Dion og Eurythmics. Og arrangørene lover enda fler storstjerner.

Målet med konsertene er å heve bevissthetsnivået om fattigdommen i verden, melder NetAid.

- Aldri før har så mange hatt muligheten til å overvære en en slik sending. Vi kjemper for sosiale endringer, sier promotor Harvey Goldsmith til dagens Guardian.

Overskuddet fra konsertene går til de krigsrammede flykningene i Kosovo. NetAid-stiftelsen vil også donere penger til de fattigste landene i Afrika.

Eksperter anslår allerede at en milliard mennesker vil se konsertene via internettsida, organisert av FNs utviklingsprogram.

Totalt vil også 110 000 billetter selges til konsertene på Wembley (London) og Giants-stadionen (New York). Konserten i operahuset i Geneve blir for spesielt inviterte. Billettene legges ut for salg 24. august.

NetAids hjemmeside blir lansert med brask og bram 8. september. Konserten kan du altså se på internett 9. oktober.

<B>PRISVINNERE:</B> Her møttes Robbie Williams og George Michael på MTV-gallaen i fjor. Nå synger de begge på veldedighetskonserten 9. oktober.
BALLADER DIREKTE:</B> Celine Dion er en av artistene som stiller opp for NetAid.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer