Supertrio på turné

Lene Marlin skal på sin første turné noensinne. Hun får god hjelp fra Morten Abel og Bertine Zetlitz.

Det er en aldri så liten stjernetrio som nå skal legge ut på turné sammen i ukene før jul. Og mens andre artister gjerne velger kirker å opptre i på denne tida av året, skal Lene Marlin, Bertine Zetlitz og Morten Abel spille for et stort publikum i haller.

Vil ikke kommentere

De åpner turneen i Tennishallen i Stavanger 3. desember, og fortsetter til Oslo Spektrum dagen etter. Deretter spiller de i Haukelandshallen i Bergen 7. desember, i Teltet i Dødens dal i Trondheim den 9., i Bodø Spektrum den 11. - før de avslutter i Tromsøhallen 13. desember. I alt 25 000 billetter blir nå lagt ut for salg til konsertene.

Ingen av artistene ønsker å uttale seg til media før en felles presseopptreden 15. oktober.

Første konsert

Der vil Lene Marlin helt sikkert bli spurt om hvorfor hun igjen har forholdt seg helt taus, etter at plata «Another Day» ble utgitt i fjor. Den plata har nå solgt i 450 000 på verdensbasis. 85 000 av disse er solgt i Norge. Det er foreløpig ikke planer om nye innspillinger.

-  Jeg vet ikke. Vi har ikke diskutert det ennå. Men det er jo helt fantastisk at hun nå skal på turné, sier Virgin-sjef Per Eirik Johansen, som både oppdaget Marlin og har henne i platestallen.

Konserten i Stavanger 3. desember blir faktisk Lene Marlins første noensinne. Tross sine millioner solgte plater har hun hittil bare gjort promotion-opptredener. Da er det nok greit å ha et støtteapparat som Morten Abel og Bertine Zetlitz ved sin side.

FØRSTE TURNÉ: Lene Marlin.
PÅ TURNÉ: Bertine Zetlitz.
PÅ TURNÉ: Morten Abel.