Sure Jennifer

Jennifer Aniston skal ha oppført seg så dårlig mot en gjestespiller i serien «Venner for livet» at hun droppet de fire siste episodene.

Reese Witherspoon (kjent fram filmer som Pleasantville, Cruel Intensions, Fear) skulle spille Anistons lillesøster Jill i seks episoder av den populære serien. Hun ga seg etter to, i følge National Enquirer. Det første tegnet på uvilje fra Anistons side var da hun nektet å gi Witherspoon en velkommen-prat.

- Vanligvis samles alle de seks i «Venner for livet» som en gruppe for å ønske alle gjestespillere velkommen til serien, og gi råd og oppmuntring, sier en av seriens produksjonsmedarbeidere.

Sjalu

- Å, Reese er vel talentfull nok til å finne ut av ting på egen hånd, skal Aniston ha svart en venn som lurte på hvorfor hun droppet praten.

I følge kilder i serien skal Jennifer ha frosset hver gang Reese gjorde en feil i løpet av innspillingen. Insidere i «Venner for livet» skal ha sagt at Witherspoons vellykkede filmkarriere, ekteskapet med sex-symbolet Ryan Phillippe (Cruel intensions, I know what you did last summer) og deres nye baby kan ha virket truende på Jennifer, som i følge ryktene har problemer med å overtale kjæresten Brad Pitt til ekteskap og barneproduksjon.

birgitte.fahlvik.hoff@dagbladet.no

SLUTTET: Reese Witherspoon, her med ektemannen Ryan Philippe, skal ha følt at Jennifer Aniston mobbet henne fra «Friends»-settet.Foto: SCANPIX