Susanne ble Idols quiz-miss

I morgen synger de ferske pophiter på «Idol». I går testet Dagbladet dem i popquiz. For å si det sånn: «Idol»s store favoritt-trio synger bedre enn de tenker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter mange ledetråder - stort sett uten at lyset gikk opp for dem - stakk Susanne Nordbøe av med seieren og lot seg krone med prinsessediadem, etter fire korrekte svar på de ti spørsmålene som Dagbladets ukronte quizkonge Tom Stalsberg hadde klekket ut.

- Ka kan æ si? Dette va pinlig. Æ visste jo æ va ekstremt dårlig på sånt. Men ikke at æ va så dårlig! uttalte den fremste «Idol»-favoritten, Maria Haukaas Storeng. 24-åringen svarte blankt på seks av ti spørsmål, feil på tre og rett på ett under lunsjquizen på Grand.

Levende spørsmålstegn

- Jeg vet jo hva han heter, stønnet Håkon Njøten på spørsmål om hva vokalisten i R.E.M. heter.

Da hadde allerede samtlige tre sett ut som levende spørsmålstegn da vi ba om navnet på han som spiller bass i samme band. Men heller ikke det nye spørsmålet var lett, selv ikke da vi fristet med initialene M.S.

18 år gamle Håkon burde skamme seg mest. I tomannsbandet Stain har han framført omtrent alt av R.E.M., og under en tidligere «Idol»-runde sang han bandets hitlåt «Everybody Hurts».

Chris Martin

Og sånn gikk det. Bare Susanne visste hvilken kvinnelig artist som sto bak albumet «Fever». Ingen tok navnet på bandet til Chris Martin, til tross for utallige ledetråder. Ingen hadde idé om hvilken verdensberømt jentetrio LeToya Luckett er kjent fra. Og bare Håkon visste hvilken mannlig artist (ekstremt berømt!) som kom med albumet «Invincible».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.