Susanne Sundfør: «Undercover»

Susanne Sundfør annonserer plate for folk i trøbbel: - Jeg tror det er mange som er engstelige i disse dager

Har latt seg inspirere av reiser til Nord-Korea og Amazonas. 

SINGELAKTUELL: Tilsynelatende ut av det blå slapp Susanne Sundfør singelen «Undercover» i dag. Låta er første smakebit på artistens sjette album, som kommer i august. Foto: Promo
SINGELAKTUELL: Tilsynelatende ut av det blå slapp Susanne Sundfør singelen «Undercover» i dag. Låta er første smakebit på artistens sjette album, som kommer i august. Foto: Promo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I dag, tilsynelatende ut av det blå, slapp Susanne Sundfør singelen «Undercover», som forøvrig får en femmer på terningen av Dagbladets anmelder.

Låta er første smakebit på haugesunderens sjette album, «Music For People In Trouble», som slippes 25. august.

- Min første singel heter «Undercover» og er inspirert av mitt store idol Dolly Parton. Hun er en genial låtskriver, og jeg har lyttet mye til henne opp gjennom årene, sier Sundfør til Dagbladet.

- Country- og folkmusikken er en sjanger som jeg stadig vender tilbake til, kanskje fordi jeg hørte så mye på det i tenårene. «Heartbreaker» er min favoritt, sier Sundfør og viser til Partons album fra 1978.

Inspirert av reiser

Sundførs PR-byrå Little Big Sister opplyser at «Music For People In Trouble» er artistens mest personlige album så langt, og er inspirert av reiser til ulike kontinenter, miljøer og politiske virkeligheter - fra Nord-Korea til Amazonas.

- Vi lever i en tid med store omveltninger. Alt går så fort, noen ganger er det voldelig, og det kan være skremmende. Jeg tror det er mange som er engstelige i disse dager, og det er akkurat disse følelsene jeg ønsker å adressere på dette albumet, sier Sundfør selv om plata.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer