Susanne Wergeland om TV 2-søksmålet: - Jeg støtter Helene 100 prosent

Har stor forståelse for at tidligere kollega Helene Husvik går til sak mot TV 2.

STØTTER TIDLIGERE KOLLEGA: Susanne Wergeland, programleder for TVNorge, MAX og Eurosport Norge, støtter tidligere TV 2-kollega Helene Husvik, som har saksøkt TV 2. FOTO: Christian Roth Christensen / Dagbladet
STØTTER TIDLIGERE KOLLEGA: Susanne Wergeland, programleder for TVNorge, MAX og Eurosport Norge, støtter tidligere TV 2-kollega Helene Husvik, som har saksøkt TV 2. FOTO: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Flere ansatte i TV 2, som har mottatt oppsigelse i kanalens omfattende nedbemanningsprosjekt, er i prosessen med å gå til sak mot arbeidsgiveren.

Totalt gjelder det fem personer, og en av dem er den tidligere «FotballXtra»-programlederen Helene Husvik (27). Hun skal ha fått beskjed om at hun er overflødig i TV 2, og ble deretter tilbudt sluttpakke.

Hun mener oppsigelsen er usakelig.

Tidligere TV 2-profil Susanne Wergeland (32), som nå leder sportssendinger på både TVNorge, MAX og Eurosport Norge, forteller at hun gir sin fulle støtte til sin tidligere kollega.

- Stor forståelse

- Jeg støtter Helene hundre prosent. Jeg har veldig stor forståelse for at hun gjør det hun gjør, og jeg håper hun uansett utfall føler seg rettferdig behandlet etterpå, sier Wergeland når Dagbladet møter henne på høstlanseringen for Discovery Networks.

TV 2 er inne i en omfattende nedbemanningsprosess der det skal kuttes 177 faste ansatte for å spare 350 millioner kroner innen 2020.

Hun synes det er fryktelig synd at TV 2 må gjennom den nedbemanningsprosessen som pågår.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer