Anmeldelse: MGP 2021

Suverent fra svigerfar og svigersønn

River er et countryband bestående av «guttungen og faren til dama hans» - med kvalitetsmusikk.

RIVER I: Denne duo består av svigerfar og svigersønn. Noen velger dattera, andre velger faren. Thomas Heiland gjorde en «Ole Brumm», og fikk begge deler, her sammen med svigerfar Lennart Karlsen: et bra valg og en god match dette. Alle foto: Julia Marie Naglestad/NRK
RIVER I: Denne duo består av svigerfar og svigersønn. Noen velger dattera, andre velger faren. Thomas Heiland gjorde en «Ole Brumm», og fikk begge deler, her sammen med svigerfar Lennart Karlsen: et bra valg og en god match dette. Alle foto: Julia Marie Naglestad/NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Vi nærmer oss slutten på presentasjonen av årets Melodi Grand Prix-artister. Denne uke får vi de fem siste. I dag slippes disse fire: Ane. Fin Imerika, River og Tuveia - og fredag får vi høre den siste, og direktekvalifiserte med Rein Alexander.

Som vanlig i en MGP-uke varierer kvaliteten fra noe riktig krisedårlig til håndverk det står respekt av. Det som gleder Dagbladets anmelder mest av de fire delfinalistene, er den myke countryrock-låta til familieprosjektet River.

Ane. Fin: «Walking In My Sleep»Tekst/melodi: Ane Caroline Finstad, Niklas Rosström, Espen Andreas Fjeld, Kim Rune Hagen, Vebjørn Jernberg.

Mange kokker og mye søl. Fem komponister har rørt rundt i grytene for å komme fram til dette uspiselige sølet. Kanskje Ane. Fin, eller Ane Caroline Finstad som hun heter, skulle stolt på egne krefter og stått på kjøkkenet alene.

Ane Caroline Finstad (29) er oppvokst i Horten, men har bodd i Oslo i en tredel av sitt liv. Hun har bakgrunn som korist, sanger og låtskriver - og er utdannet ved musikkskolen Limpi på Lillehammer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer